PRODAVALA NA PIJACI, PA POSTALA NARKO-BOS: Evo kako su majka i ćerka ušle u posao sa drogom!

Autor:

Hronika

15.03.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Popadić, koja je sa ćerkom Anom uhapšena zbog sumnje da je angažovala sveštenika i veroučitelja transvestita da prevezu 27 kila skanka s Kosova, do pre dve i po godine držala tezgu na pijaci, saznaju beogradski mediji.

RepublikaFoto: instagram/anapopadic94
Glumile normalnu porodicu, a u stvari....

Svetlana (46) i Ana (24) Popadić iz Lopaša kod Požege, koje su uhapšene pod sumnjom da su organizovale trgovinu narkoticima zbog koje su krajem februara uhapšeni sveštenik Milan Jordović i veroučitelj transvestit Zoran Marinković, ovim poslom su se bavile oko dve i po godine, otkrila je dosadašnja istraga.

RepublikaFoto: eparhija-zicka.rs

Policija je juče saopštila da je nakon hapšenja majke i ćerke u njihovoj porodičnoj kući pronađeno šest automobila i devize u različitim valutama, a svaki od zaplenjenih automobila imao je ugrađen bunker koji je služio za transport droge. Prema nekim procenama, sumnja se da su majka i ćerka za dve i po godine toliko razvile posao da su čak, prema nekim procenama, prokrijumčarile skoro tri hiljade kilograma narkotika.

Da priča iz Požege bude još čudnija, pre nego što je sa ćerkom ušla u posao krijumčarenja droge, Svetlana Popadić je na pijaci u Požegi prodavala paprike i krompir, kao i drugo voće i povrće koje su uzgajali u plasteniku na svom imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading