Uhapšen inspektor Ministarstva zdravlja: Dilovao ulje od kanabisa, PAPRENO NAPLAĆIVAO!

Autor: Republika

Hronika

15.03.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektor Ministarstva zdravlja za opojne droge, Mladen N. uhapšen je zbog sumnje da je prodavao ulje kanabisa po ceni 400 evra po pakovanju što je daleko skuplje od tržišne cene. Uhapšen je u SIV-u na radnom mestu.

Foto: youtube.com/cannabis oil
Foto: Ilustracija

Policija je kod njega pronašla i zaplenila ulje spremno za prodaju, navodno je pakovanje od 10 mililitara prodavao za 400 evra.

- Inspektori policije su posle dobijenih podataka da se zdravstveni inspektor bavi prodajom ulja kanabisa, počeli da rade na njegovom hapšenju. Jedan od inspektora glumio je kupca i nakon pregovora sa Mladenom došao je u pratnji drugog inspektora došao do mladena da "kupi" ulje. On mu je predao novac, Mladen ga je pozvao napolje da mu da robu, nakon što mu je dao ulje odmah je uhapšen.

Nezvanično, policija sumnja da se Mladen duži niz godina bavio priodajom kanabisa. Zanimljivo je što je zaposlen u Ministarstvu zdravlja u Odeljenju za opojne droge.

- Osumnjičeni Mladen n. bavio se proverom lekova. utvrđivao je da li u njima nekih psihoaktivnih supstanci i kako one utiču na ljude. On je učestvovao u kontroli velike farmaceutske kuće u vezi sa lekom "dijazepamom" - kaže izvor.

Osumnjičenom Mladenu N, zdravstvenom inspektoru određeno je do 48 sati, nakon čega će biti sproveden u nadležno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading