EPILOG MISTERIOZNE SMRTI U SUBOTICI: Ubila muža CIJANIDOM!

Autor: Blic, Republika

Hronika

14.03.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irena Š. (56), medicinska sestra osumnjičena da je suprugu ubrizgala u bolnici cijanid, nakon čega je on preminuo, ostaje u pritvoru zbog uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti zbog ubistva.

RepublikaFoto: pixabay.com

Osumnjičena Horgošanka, zaposlena u subotičkoj Opštoj bolnici, ostaće tokom istrage u pritvoru da ne bi uticala na kolege iz bolnice koji su bili prisutni kada je ona 19. februara ušla u prostoriju u kojoj je pružana pomoć Ištvanu Š. (66) i ubrizgala mu injekciju za koju se ispostavilo da je imala smrtonosni sadržaj.

Sam iskaz koji je Irena Š. dala tokom saslušanja bio je čudan i prepun nelogičnosti. Motivi ubistva i dalje nisu jasni. Kako se saznaje od izvora bliskih istrazi, nezvanične informacije da je godinama trpela nasilje se ne uklapaju u odbranu i istražiteljima će, kako se čini, biti teško utvrditi motiv.

U narednih desetak dana biće saslušani radnici Opšte bolnice. Kasnije će biti rađeno kombinovano psihijatrijsko-psihološko veštačenje. Takođe, kada je u pitanju toksikološko veštačenje, sledi obrazloženje veštaka.

Suprug osumnjičene bolovao je od više bolesti i ranije je bio hospitalizovan, a kobnog dana je prema nezvaničnim informacijama primljen u zdravstvenu ustanovu zbog problema sa plućima, međutim pojedini Subotičani tvrde da je imao problema sa stomakom.

U bolnici i dalje ne žele da komentarišu ovaj slučaj, ali kolege Irene Š. kažu da je bila savesna medicinska sestra na Odeljenju ginekologije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading