DETALJI SMRTI UBICE IZ RUZVELTOVE: Nije ga ubila plinska boca, NEGO METAK!

Autor: Republika

Hronika

13.03.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Programeru Nebojši Stojilkoviću (30) koji je u ponedeljak ubio bivšeg kolegu, drugog ranio, a zatim u svom stanu na Zvezdari pokušao da se ubije, nisu presudile povrede zadobijene od eksplozoije plinske boce, nego - metak koji je sebi ispalio u čelo!

Foto: Privatna arhiva
Nebojša Stojilković preminuo od metka koji je sam spucao sebi u čelo

Prema najnovijim saznanjima Informera, Nebojša je preminuo od rane na čelu koju je sebi naneo pištoljem kojim je ubio Branka Kanjevca i ranio Marka Filipovića.

Nebojša je posle počinjenog zločina u Ruzveltovoj otišao do svog stana na Zvezdari, u ulici Vojvode Savatija i tamo pokušao samoubistvo. Prema prvim informacijama, on je pucao u plinsku bocu i tako izazvao eksploziju, međutim napi sagovornici kažu da se drama u stanu na Zvezdari odigrala drugačije.

- Pretpostavlja se da je Nebojša prvo odvrnuo ventil na plinskoj boci, a potom, kad se prostorija napunila gasom, pucao sebi u čelo. Varnica iz pištolja zapalila je gas i izazvala eksploziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading