NOVOPAZARKA UMRLA OD MORBILA

Autor: K. J.

Hronika

12.03.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarka T.B (42) umrla je u ponedeljak ujutru u 5:25 na Infektivnom odeljenju novopazarske Opšte bolnice zbog, najverovatnije, posledica morbila.

RepublikaFoto: ST/K. JOVANOVIĆ
Žena je preminula, najverovatnije, od posledica morbila

Ona je 9.marta primljena u bolnicu zbog jake upale pluća, ali se njeno zdravstveno stanje iskomplikovalo u ponedeljak ujutru i ona je preminula. Pretpostavlja se da je ona tokom leženja u novopazarskoj bolnici zaražena morbilama jer su odeljenja prepuna ovakvih pacijenata.

Novopazarsko infektivno odeljenje inače je prebukirano obolelima od morbila. Trenutno je 103 pacijenta, od čega je 83 iz Novog Pazara, a ostatak iz Tutina.

- Naše Dečije odeljenje je bukvalno postalo infektivno jer su gotovo sva deca obolela od morbila. Najviše zaražene dece je došlo iz Tutina i onda zarazilo decu koja su tu već ležala - kaže za Srpski telegraf jedna od sestara sa Dečijeg odeljenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading