MAJKA U PANICI ZVALA REDOM - PLAŠILA SE DA SPECIJALCI NE UBIJU KOSTU! U momentu najvećeg horora, Kecmanovićima u glavi: "Samo da nije moje dete"?

Autor: T.V.

Hronika

27.11.2023

13:28

Najveći šok je usledio nakon što je Miljana Kecmanović izbezumljeno pozvala policiju i saznala da Kosta nije žrtva masovnog ubistva, već da je on pucao u svoje drugare i omiljenog čuvara škole.

MAJKA U PANICI ZVALA REDOM - PLAŠILA SE DA SPECIJALCI NE UBIJU KOSTU! U momentu najvećeg horora, Kecmanovićima u glavi: "Samo da nije moje dete"?

ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva, Instagram

Komentari (6)

Loading
Ljiljana

27.11.2023 15:40

Majka nije mogla ni da pretpostavi da bi njen sin tako nešto mogao da učini. Da je mogla da posumlja samo sigurna sam da bi ga sprečila. Normalno je da se uplašila za svoje dete u svom tom haosu koji ju je zadesio. Košta je ubica! Majka nije kriva. Svako voli svoje dete, ili bolje rečeno,ne prestaje da ga voli u sekundi kada napravi tako nešto kao Kosta. Majci je potrebno vreme da shvati da je to stvarno učinio njen sin. Vremenom će da prezre sopstveno dete. Ne nikako preko noći.

Tanja

27.11.2023 18:02

Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu je sebična,egocentricna,besramna, letos krenula na more sa ćerkom, njoj je igra kad cerka sipa domestos drugarima. Sad renovira stan,besramno interesuje što je oružjem od kuće donetim u školu,poubijao nam decu. Besramno i dalje radi u prosveti i samo hoće da izvrda.

Gile

27.11.2023 23:31

@Tanja - Gospodjo Tanja Vi ko pokvarena ploca. Koliko mrznje u Vama ima. Klinac je kriv to niko ne spori. Doci ce Dan kada ce se on osvestiti I postavi svestan onoga sto je ucinio. Razmazen, jeste, Tanja, leci se. U ozbiljnom si problemu. Okanimo se Miljane, maj Tanja, leci se

Mir

28.11.2023 11:11

@Gile - A zasto je Tanja kao pokvarena ploca! Zena je u potpunosti u pravu. Otac poremecen covek koji je sina obucio da rukuje oruzjem. Oruzje u kuci na dohvat ruke. Majka je sve to znala i nista nije preduzela. Oba roditelja su ozbiljno kriva. A svi njeni postupci posle su dokaz da je samoziva i bezosecajna. Prebacuje imovinu na rodjake. Bezi na more. Vraca se na posao. Renovira stan.

Rajka

04.12.2023 23:00

Zar ima neko normalan da veruje da je ova zena htela "da vodi cerku na more" a ne da pobegne iz zemlje. Zasto je izabrala Prohor Pcinjski? Pa zato sto je racunala da ce lakse proci na malom prelazu u brdima racunajuci da ce izbeci jacu kontrolu. Kakvo crno more i "odmor". Obican upaniceni pokusaj bekstva iz zemlje, koristeci momenat haosa koji je monstrum izazvao, glupo razmisljajuci da ako se docepa Makedonije bice lakse da zavara tragove. Cerka koja je trovala drugu decu, koja nosi hladno oruzje sa sobom.. Cela porodica su dusevno bolesni zlocinci i ubice.

Tanja

05.12.2023 08:41

@Rajka - Upravu ste za svaku reč, besramno samo hoće da izvrdaju i pobegnu kao da njihov najmlađi masovni ubica na svetu nije nam streljao decu i čika Dragana .