KURIR GENIJE: Inscenirao ceo slučaj da bi ukrao 60.000, ali je OLAKO PAO!

Autor: Tanjug

Hronika

07.03.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polciija u Velikoj Plani uhapsila je vozača jedne kurirske službe L.T. (25) iz Velike Plane, osumnjičenog da je policiji lažno prijavio da je nad njim izvršeno razbojništvo.

Kurir uhapšen zbog prevare u Velikoj Plani/Foto: Ilustracija

On je, 5. marta ove godine, prijavio da su mu dva maskirana razbojnika automobilom preprečila put, nakon čega su razbila staklo na vozilu, posekla ga nožem po ruci i otela torbicu s novcem.

Policija je operativnim radom utvrdila da je L.T. uzeo oko 60.000 dinara službenog novca od naplate isporučene robe, nakon čega je prijavio nepostojeće razbojništvo, kako bi novac zadržao za sebe.

Takođe, utvrđeno je i da je prijavljene povrede, koje su mu navodno naneli razbojnici nožem, osumnjičeni zadobio kad je razbio staklo na vratima službenog dostavnog vozila, kao i prilikom utovara robe.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno prijavljivanje, L.T. je određeno zadržavanje nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading