Sela širom Srbije postala poprišta smrti: SVIMA JE ZAJEDNIČKO MESTO ZLOČINA!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

07.03.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko beživotnih tela pronađeno je u selima širom Srbije. Da užas bude veći sva ubistva dešavala su se na jednom mestu, kao u najgorem horor filmu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

U prvih nekoliko dana marta u selima širom Srbije policija je primetila neobične zločine - pronađeno je nekoliko beživotnih tela, i sva su bila u štalama među životinjama.

Svinje ga izujedale

U Irigu 1. marta u svinjcu koji se nalazi u dvorištu porodičnog domaćinstva Miškićević, pronađeno je telo 25-godišnjeg muškarca. Telo mladića pronađeno je sa brojnim povredama od ugriza svinja, a viši javni tužilac naložio je obdukciju tela kako bi se utvrdio uzrok smrti nesrećnog mladića.

Pronađen mrtav kod Šida

Na salašu kod Šida, u ekonomskom delu porodičnog domaćinstva, u oboru za svinje, 5. marta pronađen je mrtav Srbobran L. (75).

Na glavi i telu čoveka bili su vidljivi ugrizi od svinja. Njegov sin Branislav (34) rekao je istražnim organima da je poslednji put video oca, koji mu je tada rekao da ide u obor da nahrani svinje. Po nalogu Tužilastva biće urađena obdukcija tela kako bi se utvrdio uzrok smrti, prenela je lokalna televizija Sremska.

RepublikaFoto: instagram.com/luanasilva

Veterinar ubijen pa bačen kod krava

Istog dana u selu Aleksandrovo kod Nove Crnje pronađeno je beživotno telo muškarca Milana Bibina (52). Ubrzo je otkriveno da je u pitanju veterinar i da je njegova smrt bila nasilna.

Naime, ubrzo je otkriveno da je veterinar pretučen nasmrt i za njegovo ubistvo osumnjičene su i uhapšene četiri osobe.

Ubio šuraka (52), sakrio ga u štalu, pa zapalio

Nekoliko dana ranije u selu Retkocer kod Medveđe uhapšen je Perovan Č. (42) zbog sumnje da je zadavio Milana Bojića (56), brata svoje nevenčane žene, a potom njegovo telo odvukao u štalu i zapalio ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading