STAMBOLIĆEV UBICA IZUČAVA MEDICINU: Žvaće anatomiju u Zabeli

Autor: Alo, Republika

Hronika

07.03.2018

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Bujošević (49) Rambo, bivši pripadnik "Crvenih beretki" koji je osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali rešio je da uči anatomiju i ekonomiju. On se, na lični zahtev, nalazi već 17 godina u samici požarevačkog zatvora "Zabela", odakle pomno prati šta mu deca rade.

RepublikaFoto: Public
Ivan Stambolić

- Moj bivši suprug je i dalje u samici, od 2001. godine. Malo se šali da je turista po ustanovama Ministarstva pravde. U posetu mu idu naši sin i ćerka, kao i rodbina i prijatelji. Čita i informiše se o svemu, a pošto je rođen u Švajcarskoj, tražio je da mu donesemo nemački rečnik da bi se prisetio reči. Govori engleski i sada mu šaljem engleski rečnik sa gramatikom. Uđe u određene faze interesovanja, pa sada proučava ekonomiju, psihologiju i anatomiju. Tražio je preko raspusta da mu donesemo dečje udžbenike kako bi video šta mu deca uče - kaže Sanja Bujošević (43), od koje se Rambo sporazumno razveo pre tri godine.

Ona mu, kako kaže, ne odlazi u posetu, ali se čuju telefonom jer su ostali u korektnim odnosima.

- Imamo dvoje dece i oni su naša neraskidiva veza. Ni pre razvoda nismo imali razmirice. Prosto, breme života je učinilo svoje... Sada smo malo modifikovani spoj... - priča Sanja za Alo.

Filmovi i serije mu pomažu da mu brže prođe vreme iza strogo čuvanog sedmog paviljona u Požarevcu, u kojem se nalaze osuđeni pripadnici "Crvenih beretki" i članovi zemunskog klana.

- Trenira koliko mu to uslovi dozvoljavaju. Ima svoje vežbe i tako uživa u vremenu i prostoru. Nije se posebno angažovao oko revizija nekih procesa, iako smatra da je bilo nelogičnosti i nepravilnosti u procesu suđenja "beretkama" - kaže sagornica lista Alo!

Prema njenim rečima, Rambo je na sopstveni zahtev već 17 godina u samici i živi život "izolovanog komandosa". Razveli su se posle 20 godina braka jer je pre nekoliko godina uplovila u vezu sa drugim muškarcem sa kojim je dobila ćerkicu.

- Nenad i ja smo odlagali ono što je bilo neminovno. On će još 18 godina biti u zatvoru. Davnih dana smo planirali razvod, ali je ta priča stajala, jer između nas nije bilo problema.... Nenad i ja se redovno čujemo. Uvek smo imali fer komunikaciju. Ćerka i sin su nam porasli i nisu zapostavljeni, što je njemu najbitnije - rekla je Sanja Bujošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

07.03.2018 10:53

A ko je naručilac