MAJKA PRETUČENOG DEČAKA OČAJNA: Hteo da gepekuje mog sina, pa ga izbo nožem!

Autor: alo.rs

Hronika

06.03.2018

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Milan L. mesecima maltretira moju porodicu, a država ništa ne čini! Pretukao mi je mlađeg sina, starijeg ubo nožem, nasrtao na mene, na supruga i ćerku! Iako smo ga prijavljivali i dalje je na slobodi! Plašimo za svoju bezbednost! - kaže na početku svoje ispovesti Snežana Janjićijević, majka Adilja Saitovića (16) iz Ritopeka, kojeg je Milan L. (24) ubo nožem u ruku u gradskom autobusu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Majka tinejdžera koji uboden nožem u strahu za celu porodicu/Foto: Ilustracija

Napad se dogodio 3. marta oko 18 sati u autobusu gradskog prevoza na liniji 304 u Boleču. Snežana Janjićijević tvrdi da je nasilnik iz nepoznatog razloga hteo da izvuče njenog sina iz autobusa, a kad nije uspeo, potegao je nož i pokušao da ga ubode u vrat.

- Adilj je sa drugarom krenuo u kafić u Vinči. Taj Milan L. ušao je u autobus na stanici kod škole u Ritopeku. U autobusu je nasrnuo na moje dete, a prethodno je zvao svog drugara da dođe automobilom u Boleč, jer su imali plan da gepekuju mog Adilja! Kada su stigli do stanice u Boleču, Milan je terao mog sina da izađe iz autobusa i pretio mu je da će ga izbosti nožem ako ne izađe! Sin nije hteo da izađe, posle čega je Milan na njega potegao nož! Adilj je podigao ruku da bi se odbranio i Milan ga je posekao po nadlaktici. Posle ga je pesnicama udarao po licu - kaže dečakova majka za Alo!, vidno uznemirena.

Prema njenim rečima, Adilju je od udaraca oteklo lice i desno oko mu je skroz zatvoreno.

- Nos i lice su mu povređeni, celo lice mu je otečeno i modro. Otok je počeo toliko da se širi da mu je desno oko zatvoreno. Milan L. je posle napada uhapšen, ali je odmah pušten da se brani sa slobode! - kaže ona.

Snežana ističe da Milan L. mesecima maltretira njenu porodicu i da je nekoliko puta pretukao u školi i njenog mlađeg sina Nikolu (13)! 

- Nije mi jasno zbog čega se navrzao na našu porodicu. To traje od oktobra prošle godine. Mlađeg sina je prvo mesecima vređao, psovao i maltretirao! Dečaku je u jednom trenutku dozlogrdilo u uzvratio mu je. Tada je nastao pakao! Dečak je ušao u školu i otišao u muški toalet. Napadač je utrčao za njim u školu i pitao tetkice gde se nalazi. Ušao je u toalet i pretukao ga je. Šutirao ga je i rukama i nogama! To se nastavilo! Posle mesec dana ponovo je nasrnuo na njega na velikom odmoru. Srećom da se tu našao moj muž, koji je došao u školu da mu odnese pare za užinu! Tada je krenuo i na mog muža. Divljao je i polomio flašu! I tada smo zvali policiju, ali nisu reagovali! Podneli smo preko 30 prijava, ali niko ništa ne čini - kaže majka pretučenih dečaka. 

Prema nezvaničnim saznanjima, Milan L. je odranije poznat policiji i lokalno stanovništvo tvrdi da je navodno narko-diler. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading