TUGA KOD ŠAPCA: Seo pijan za volan i pregazio mladog komšiju!

Autor: alo.rs

Hronika

05.03.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš J. (19) poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod naselja Jelenča kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljao Đorđe T. (38).

RepublikaFoto: pixabay.com
Pijani vozač pregazio komšiju/Foto: Ilustracija

Njih dvojica su bili komšije, a vozač automobila je bio pijan. Policija utvrđuje da li je mladić prelazio ulicu ili je automobil izgubio kontrolu kada ga je udario, piše Alo!.

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje na putu Valjevo-Šabac, kod naselja Jelenča. "Pežo 406" je u punoj brzini naleteo na mladića.

- Vozač i mladić su bili komšije. Navodno su se znali iz viđenja. Tragedija je rastužila mnoge zbog izgubljenog mladog života. Kada je u pitanju vozač, moglo se očekivati da će ubiti nekoga. On je često pijan i bilo je pitanje vremena kada će se desiti nesreća - kaže poznanik nastradalog mladića.

On tvrdi da je policija ranije privodila Đorđa T. zbog bahate vožnje.

- Vozio je automobil bez dozvole i tablica, a bio je i pijan. U punoj brzini, od oko 100 kilometara na sat, zakucao se u nesrećnog mladića. Posle udesa je imao 1,80 promila alkohola u krvi. Bio je mortus pijan, a što je najgore, ponašao se bahato i ulazio u raspravu s policijom - ispričao je izvor blizak istrazi.

Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći, ali mladiću nije bilo spasa. Vozač je priveden posle nesreće i određeno mu je zadržavanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading