(VIDEO) ZA DLAKU IZBEGLI SMRT: Autobus pokupio putnike, vozač BMW naleteo na stajalište i uništio sve

Autor: Republika, RTV Mag

Hronika

01.03.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač "bmw-a" udario je u autobusko stajalište u Obrenovcu. Na svu sreću nije bilo povređenih, a automobil je pretrpeo veliku štetu!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Mag

Vozač je potpuno unuištio vozilo u kome je bio, a na svu sreću nikog nije povredio

Samo pukom srećom danas je izbegnuta tragedija u Obrenovcu kada je vozač "bmw-a" udario u autobusko stajalište i skoro potpuno ga uništio!

Saobraćajna nezgoda dogodila se nešto posle podneva u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu.

- Automobil marke "bmw" sleteo je sa puta na autobusko stajalište oko 12.45 sati i tom prilikom ga oštetio. Povređenih u nezgodi nije bilo - rekli su u MUP-u.

Kako nezvanično saznaje RTV Mag, do nezgode je došlo jer je vozač automobila marke "bmw" preticao i vozio neprilagođenom brzinom.

Od jačine udarca stubovi stajališta su iskrivljeni, a sedišta polomljena. Prednji deo automobila je smrskan, a delovi vozila ostali su rasuti po trotoaru, prenos blic.rs

Tragedija je izbegnuta jer je oko stajališta u trenutku nesreće bilo samo nekoliko ljudi, pošto je pet-šest minuta ranije autobus pokupio putnike na ovoj lokaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading