(UZNEMIRUJUĆI FOTO) "RADOVAC" PUCAO KOLEGI U ČELO!

Autor:

Hronika

28.02.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Arsić (38), navijač Rada sa debelim dosijeom, ubijen je u pucnjavi koja se dogodila juče oko dva sata posle ponoći ispred kafića "Luna 3K" na Vidikovačkom vencu.

Foto: Srpski telegraf
Petar Arsić

- Arsić je sedeo sa dva druga za šankom kada su nešto pre dva sata ušla četvorica kratko ošišanih mladića, starosti oko dvadesetak godina. Oni su seli za susedni sto, a posle desetak minuta jedan od njih je prišao šanku i kratko porazgovarao sa Arsićem.

Potom su napolje izašli i Arsić sa svoja dva druga i tri momka koji su kasnije došli. Trenutak kasnije začuo se pucanj, jedan jedini. Kada sam izašao napolje, video sam Arsića kako leži par metara ispred ulaza u kafić, a cela glava mu je bila krvava - ispričao je očevidac.

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, Arsiću je pucano u čelo iz neposredne blizine i spasa mu nije bilo. Policija je juče pre podne našla praznu čauru i jedan metak za pištolj kalibra devet milimetara. Pretpostavlja se da se napadaču zaglavila čaura posle prvog pucnja i da je on prilikom bekstva nekoliko puta repetirao pištolj kako bi ga odglavio i da je tom prilikom izbacio i jedan neispaljeni metak.

Policija traga za Strahinjom Đ. (22), za koga se sumnja da je povukao oroz

- Arsić je odranije poznat policiji i ima debeo dosije. On je nekoliko puta uhapšen zbog razbojništava, nanošenja povreda i teških krađa, a u zatvoru je ukupno proveo pet godina. Policija istražuje motive ovog zločina - kaže izvor blizak istrazi.

5 godina Arsić proveo u zatvoru zbog različitih krivičnih dela

Policija je juče blokirala ovaj deo grada i kontrolisala sva vozila. Kako Srpski telegraf saznaje, traga se za Strahinjom Đ. (22), za koga se sumnja da je povukao oroz. Strahinja je poznat kao vatreni navijač fudbalskog kluba Rad i član je navijačke podgrupe sa Vidikovca koja je poznata kao izuzetno nasilna. Ubijeni Arsić je takođe bio simpatizer ovog fudbalskog kluba i bio je član Radove navijačke grupe "Junajted fors".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading