KELJMENDIJA JURE ZBOG DUGA ZA SMEĆE

Autor: Republika

Hronika

27.02.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasera Keljmendija, koji je bio označen kao vođa jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu, jure podgorički izvršitelji zbog duga za smeće od 83 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Al Jazeera Balkans
U problemu: Naser Keljmendi

Naime, kako prenosi crnogorski Dan, Keljmendi nije uredno plaćao takse za odnošenje smeća ispred zgrade u kojoj je imao stan, zbog čega je grad-sko pred-u-ze-će "Či-stoća" u Pod-go-ri-ci preko iz-vr-ši-te-lja pokrenulo pri-nud-nu na-pla-tu du-ga.

GLOSA: Gradsko preduzeće preko izvršitelja pokrenulo prinudnu naplatu duga od 83 evra

- Keljmendi je stan od 81 kvadrat pre dve godine prodao biznismenu s Kosova koji boravi u Ulcinju. Prinudna naplata je jedini postupak koji se protiv njega vodi u Crnoj Gori - navode crnogorski mediji.

Podsetimo, Naser Keljmendi je početkom februara ove godine pred Osnovnim sudom u Prištini osuđen na šest godina zatvora zbog nedozvoljenog posedovanja narkotika. Istom presudom, on je zbog nedostatka dokaza oslobođen optužbi za organizovani kriminal i za ubistvo Ramiza Delalića 2007. u Sarajevu.

Iza rešetaka
Keljmendi uhapšen u maju 2013. na Kosovu
U julu sledeće godine podignuta optužnica
Osuđen na šest godina u februaru 2018. godine
Sud BiH tražio njegovo izručenje, zahtev odbijen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading