Pali Srbi i Albanci zbog HEROINA VREDNOG VIŠE OD MILION FRANAKA!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

27.02.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U akciji švajcarske policije razbijena je kriminalna grupa koja je funkcionisala u Sankt Galenu, i uhapšena su četvorica Albanaca i dvojica Srba, a zaplenjeno je 15 kilograma heroina čija je vrednost procenjena na više od milion švajcarskih franaka, javlja "Argauer cajtung".

RepublikaFoto: pixabay.com
Hapšenje u Švajcarskoj

Zahvaljujući višemesečnoj istrazi, sredinom februara su uhapšena dvojica Srba (43), (35), a nakon pretresa kuća i delovima Sankt Galena pronađeno je oko 13 kilograma heroina i nekoliko hiljada švajcarskih franaka.

Prema saznanjima, droga je dopremana iz Albanije, a potom bi bila prosleđena nekoliko velikih mušterija lociranim u različitim reonima Švajcarske. Upravo tokom jednog od tih transfera uhapšen je Srbin (43), kao i dve albanske mušterije.

Jedan od dvojice Srba bio je zadužen za određenu rutu prenošenja narkotika, pa je policija izvršila pretres svih utvrđenih lokacija koje su korišćene. Dvojica Albanaca (24), (26) su uhapšena tokom transfera i ponovo je pronađeno nekoliko kilograma heroina, drugih sredstava i novac, piše "Argauer cajtung".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading