HOROR U JAGODINI! Uhapšen otac-monstrum: SEDAM GODINA SILOVAO SINA (14)

Autor:

Hronika

26.02.2018

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan P. (65) uhapšen je zbog sumnje da je punih sedam godina silovao sina D. P. (14) u selu Ribare kod Jagodine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

Kako Srpski telegraf saznaje, nasilnik je uglavnom pijan uz pretnje nasrtao na mališana i iživljavao se

nad njim, a horor je otkriven nakon što se dečak požalio komšinici.

Pretio sekirom

Prema rečima našeg izvora iz istrage, pakao maloletnog D. P. počeo je kad je krenuo u prvi razred.

- Mališan se 2011. vratio iz škole, a otac ga je spopao čim je ušao u svoju sobu. Dragan P. je bio pijan i odmah je krenuo za sinom. Ušao je kod njega i naredio mu da legne na krevet. Potom ga je dodirivao po telu i skinuo mu pantalone. Dečak je vrištao i preklinjao oca ga ne zlostavlja, ali bezuspešno. Monstrum je udario mališana, a onda se zverski iživljavao nad njim - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Plicija je uhvatila oca alkoholičara koji je godinama mučio jadno dete

Kako dodaje, otac-monstrum otad je zlostavljao sina kad god bi malo popio, preteći da nikom ne sme ni da pisne o tome šta njih dvojica rade iza četiri zida. Nasilnik je u avgustu prošle godine prebio dečaka, a potom ga više puta silovao.

- Preko odeće mu je dodirivao polni organ, a D. P. je u jednom trenutku uspeo da se izvuče i pobegne. Međutim, otac ga je sustigao. Zaključao je vrata, ošamario sina i naredio mu da se skine. Iživljavao se nad njim, a dečak se, uplakan i nem od bola, nije pomerao s kreveta - dodaje naš izvor.

Slučaj otkriven nakon što se zlostavljani dečak požalio komšinici koja je alarmirala policiju

Prema njegovim rečima, posle svakog seksualnog zlostavljanja mališan je dobijao i batine.

- Monstrumu je alkohol udarao u glavu, pa je i fizički nasrtao na sina. Gađao je nesrećnog dečaka predmetima koji su mu bili nadohvat ruke, pretio je da će ga ubiti sekirom i govorio mu da ne zaslužuje da živi. Pretio je dečaku da će ga zaklati ukoliko bude nekome rekao za njihovu "tajnu", a kad bi se maloletnik požalio da ga boli glava, Dragan P. bi mu rekao: "Začepi, niko te ništa nije pitao" - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, istina je izašla na videlo nakon što je D. P. skupio hrabrost i požalio se komšinici koja je slučaj prijavila policiji.

- Dečak više nije mogao da trpi bolove i očevo zlostavljanje. Zbog toga je odlučio da ispriča sve u nadi da će njegovim mukama konačno doći kraj. Jadno dete, ko zna šta je sve trpelo i doživljavalo od oca alkoholičara - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading