SILE MRAKA: Stric (53) se obesio, sinovac (19) požurio kući zbog samoubistva i DESILO SE JOŠ VEĆE ZLO!

Autor: Republika

Hronika

25.02.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena tragedija zavila je u crno selo Guncate, kod Barajeva. Zlatomir Tomić (53) obesio se u petak oko devet časova u porodičnoj kući, a sin njegovog brata Marko Tomić (19) poginuo je na barajevskom putu kada je, čuvši da mu se stric ubio, požurio "opel korsom" s posla, pretekao "pežo 206" i bočno ga udario.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Zatim je sleteo s puta i zakucao se u banderu. Hitna pomoć je ubrzo došla na mesto nesreće, ali mladiću nije bilo spasa. Podlegao je povredama na licu mesta u petak oko 10 časova, samo sat posle stričevog samoubistva.

- Molim vas da nas razumete, nismo u stanju da bilo šta govorimo - rekao je skrhani mladić za Novosti:

- U istom danu sam izgubio i brata i strica, to ne bih nikom poželeo. Preteško nam je, ne stajte na muku.

U selu šok. Komšije kažu da ne pamte ovakvu nesreću, a za ovu porodicu imaju samo reči hvale. Ne znaju kakva je to strašna muka naterala Zlatomira da digne ruku na sebe.

- Strašno! Ne možemo da verujemo šta nas je snašlo - rekla je jedna njihova komšinica, koja nije želela da joj se pominje ime:

-  To su divni, vredni ljudi. Tomići su se u ovo selo doselili s Kosova, početkom devedesetih. Tri brata su živela u istoj kući. Svi su imali porodice, osim pokojnog Zlatomira. On se nikad nije ženio, ali je decu svoje braće voleo kao da su njegova, bili su mnogo vezani. Ne znam zbog kakve muke se obesio, ali verujem da je upao u neku depresiju. Koliko znam, nije pio, niti je ikom išta dugovao.

Pokojni Marko je, kažu, bio momak za primer. Lepo vaspitan, najmlađi od trojice braće, vredan, uvek veseo i raspoložen.

- Nedavno se zaposlio, položio vozački ispit, počeo da pomaže roditeljima. Zlatomira je voleo kao oca, eto, obojica su na onaj svet otišla u istom danu. Valjda je tako htela sudbina.

Pored bandere na Barajevskom putu, koja je bila Markovo poslednje odredište, u subotu su bile zapaljene sveće. Prijatelji nastradalog mladića su ih doneli na mesto saobraćajne nesreće.

Detalji Zlatomirovog samoubistva još uvek nisu poznati. Telo je prevezeno na obdukciju, a istraga će utvrditi šta je bio razlog za ovu tragediju, koja je sa sobom, nažalost, odnela još jedan život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading