OSUĐEN PEDOFIL KOJI JE SILOVAO DEVOJČICU (14): Dobio sramotnu kaznu!

Autor: Republika

Hronika

24.02.2018

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na pet i po godina zatvora Miodraga Đorđevića (49) iz Lazarevca zbog obljube maloletnice L.M (14).

Foto: Ilustracija

Tom odlukom koja je danas objavljena na sajtu suda, Apelacioni sud je odbio sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu kojim je Ðorđević osuđen za krivično delo obljuba nad detetom.

Oštećena je upućena da u parnici ostvaruje imovinsko-pravni zahtev.

Detalji presude nisu navedeni, a mediji su ranije naveli da je devojčica drugarica Ðorđevićevog sina, u kojeg je navodno bila zaljubljena.

Mediji su preneli da je Viši sud utvrdio da je od septembra do 27. decembra 2015. više puta u kolima, kao i u svom stanu osuđeni dodirivao L. M. po grudima i genitalijama tvrdeći da ako želi da bude sa njegovim sinom mora prvo da bude sa njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica

20.05.2018 06:59

Znaci nije prisiljena. I ja sam imala 14 pa mi ne bi padalo na pamet tako nesto. Era Ojdanic se javno hvalio na TV da je spavao sa 14-o godisnjom osobom, pa njega niste hapsili.