SRAMOTA! Hladnokrvno iskasapio ženu pred prolaznicima, a dobio SAMO 15 GODINA!

Autor: alo.rs

Hronika

22.02.2018

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Negotinu doneo je nepravnosnažnu presudu po kojoj se Denis Gačić (29), iz sela Urovica kod Negotina, osuđuje na 15 godina zatvora jer je 28. juna 2017. ubio svoju bivšu suprugu Danijelu Handu, majku trojice sinova.

RepublikaFoto: facebook.com/Denis Gacicc
Denis Gačić

Osuđeni Gačić je svoju bivšu suprugu napao nasred Urovice, u samom centru, i naočigled meštana više puta je ubadao nožem, a zatim pobegao. Ubrzo je uhapšen, a Danijela je od zadobijenih povreda preminula.

Prilikom izjave nadležnima, Gačić je rekao da je ubio svoju bivšu suprugu i objasnio da je to učinio "iz ljubomore i nesuglasica". On je, inače, poznat pravosudnim organima u Negotinu jer je više puta osuđivan zbog krađa i jednom zbog razbojništva, piše Alo!.

Zbog načina na koji je ubijena Danijela, tužilaštvo je tražilo da se Gačiću sudi za teško ubistvo, ali je sud to odbio. Tužilaštvo je, stoga, najavilo žalbu Apelacionom sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading