VLADIMIR: UHAPSIĆE ME - ZAVRŠIĆU U ZATVORU KOD ZORANA

Autor:

Hronika

21.02.2018

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), strahuje da će biti uhapšen zbog sumnje da je umešan u brutalni zločin na nasipu u Borči, pa se poverio prijatelju da se plaši da će ostatak života provesti iza rešetaka sa sinom Zoranom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir: Nemam nikakve veze sa Jeleninim ubistvom, kao ni moj sin, ali se plašim da će mi staviti lisice

Metalna šipka

Zoran Marjanović (39) optužen je da je 2. aprila 2016. suprugu Jelenu najpre ubo nožem u lakat i teme, pa je metalnom šipkom usmrtio sa osam udaraca po glavi. Prema rečima našeg izvora bliskog porodici, u strahu od lisica na rukama sada nije samo Vladimir već i ostali članovi njegove familije.

- Nema sumnje da je Zoran imao pomagača. Kada su videli uz medijima da je pitanje dana kada će se zločin u Borči potpuno rasvetliti, Vladimir se prijatelju požalio da mu je porodica u rasulu od snajinog ubistva, a naročito od 15. septembra 2017, kad mu je uhapšen sin. On je rekao da sve što se plasira u javnosti ukazuje na to da policija nešto sprema i da sve više gubi nadu da će njegov sin uskoro izaći na slobodu, ali da se plaši i da će mu se i oni pridružiti iza rešetaka - priča naš sagovornik.

Vladimir: Nemam nikakve veze s Jeleninim ubistvom, kao ni moj sin, ali se plašim da će mi staviti lisice

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Kako dodaje, najstariji član porodice ima zdravstvenih problema, a dodatnu nervozu unosi mu i činjenica da se non-stop priča o navodnim saučesnicima njegovog sina Zorana, zbog čega strepi čim mu neko pozvoni na vrata.

- Marjanović mi je rekao: "Plašim se, nije mi svejedno! Svakog dana očekujem da mi pozvone na vrata i uhapse me. Nemam nikakve veze s Jeleninim ubistvom, kao ni moj Zoran. Ali u velikom sam strahu da ću završiti iza rešetaka". Otkrio mi je da mu se život pretvorio u pakao i da više ne sme iz kuće da izađe. Sve vreme me je ubeđivao da niko od članova njegove porodice nikad ne bi naudio Jeleni i ostavio malu Janu bez majke - kaže poznanik Marjanovića za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam

Zadržavanje

Podsetimo, Jelena Marjanović je, prema tvrdnjama njenog supruga Zorana, kobnog dana trčala na nasipu, a potom nestala. Njeno izmasakrirano telo pronađeno je sledećeg dana u kanalu, a Marjanoviću su lisice na ruke stavljene nakon 17 meseci od zločina. Svi Marjanovići su više puta saslušani u policiji, a poslednji put nekoliko dana pre privođenja, dok je Zoran još bio jedan od učesnika rijalitija "Zadruga".

Sve o zločinu
2. APRIL 2016. Jelena nestala dok je trčala na nasipu
3. APRIL 2016. pevačicino izmasakrirano telo pronađeno u kanalu
3. APRIL 2016. Zoran priveden, pa pušten posle dva dana
15. SEPTEMBAR 2017. Marjanović uhapšen zbog ubistva
16. OKTOBAR 2017. počelo saslušanje svedoka u tužilaštvu
9. FEBRUAR 2018. podignuta optužnica protiv Zorana

- Tad je njegovom bratu Milošu bilo određeno zadržavanje, ali je posle 48 sati pušten na slobodu - objašnjava naš sagovornik.

Prošli životi
Vladimir se godinama bavi hipnozom

Regresijom vraća ljude u prošle živote

Imao mnogobrojnu klijentelu
Sam lečio i unuku Janu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pravda

21.02.2018 16:55

Ovo hapsenje je trebalo biti prvo jer se radi o osobi koja sve drzi pod vlastitom kontrolom!