(FOTO) JELENA MARJANOVIĆ UBIJENA IZ 3. POKUŠAJA: Jurio je nožem i kasapio dok nije pala!

Autor: Republika

Hronika

20.02.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović je, prema rečima Višeg javnog tužilaštva, suprugu Jelenu najpre namamio da siđe s nasipa, ubo je u teme i lakat i da je tokom bežanja sustigao i ubio u kanalu.

Foto: ST/REPUBLIKA
Telo mrtve Jelene Marjanović
Zoran Marjanović je 2. aprila 2016. oko 17 sati ubio suprugu Jelenu tako što se najpre putničkim vozilom "mercedes", kojim je upravljala pokojna, dovezao sa njihovom maloletnom ćerkom Janom do rampe stadiona u Crvenki. Jelena se popela na nasip i počela rekreativno da trči, da bi ubrzo za njom krenuo i Zoran, sa kojim je bila Jana.

Sustigao ju je na oko kilometar od mesta na kojem su parkirali automobil.

- Zoran je iskoristio poverenje supruge i namamio je da se spusti u podnožje nasipa, ka kanalu, dok je dete ostalo na nasipu. Jelena je krenula za njim, pa kada su se spustili na travu pored kanala, on je neutvrđenim opštim predmetom ubo u zadnju levu četvrtinu temenog predela, kao i u desni lakatni predeo, nanevši joj tada lake telesne povrede - navodi se u optužnici podignutoj 9. februara ove godine.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jelena i Zoran u "srećnijim" danima

Posle toga Jelena je počela da beži kanalom i nakon trčanja joj je spala desna patika, mobini telefon, kao i gumica kojom joj je bila vezana kosa.

- Tada je Jelena potrčala ka kanalu gde ju je Zoran sustigao i strgao joj gornji deo trenerke. Ona je i tada uspela da pobegne tako što je ušla u kanal sa vodom. On je stigao i, stojeći na kanalu iznad nje, neutvrđenim predmetom joj zadao više udaraca u glavu i time naneo višestruke prelome kostiju lobanje, zbog kojih je Jelena preminula, ali je pre nastupanja smrti udahnula vodu iz kanala - navodi se mišljenje tužioca.

Među bitnim dokazima tužilaštva su policijski izveštaji sa lica mesta, zapisnik sa uviđaja, prijava o nestanku Jelene Marjanović od 2. aprila u 19.35, pregled garderobe uzete od Zorana Marjanovića 3. aprila 2016. godine, potvrda o oduzetom "mercedesu" 3. aprila 2016 godine koji je vozila Jelena, kao i izveštaji od 3. i 4. aprila kada su rađeni forenzički pregledi na licu mesta.

Zločin je, kako pišu "Novosti" u stanju uračunljivosti počinio kod električnog stuba broj 220.

Optužnica je napisana na 57 strana, a tužilaštvo je iz brojnih dokaza zaključilo da su se u blizini mesta na kome je pronađeno telo nalazili samo Jelena i Zoran Marjanović.

- U analizi kretanja telefona Uroša, Miloša i Vladimira Marjanovića, Zoranovog sina, brata i oca, može se zaključiti da su sva trojica u vreme koje bi praktično odgovaralo vremenu ubistva, oko 17 časova, bili ili isključeni ili nisu imali bilo kakvo kretanje koje se može pratiti - navodi se u optužnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading