Vladimir hipnozom ubedio Zorana da nije ubio Jelenu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), hipnoterapijom je pripremao sina Zorana (39) za saslušanja u policiji, nadajući se da će tako prevariti inspektore i izbeći hapšenje!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ - facebook.com
Vladimir Marjanović

Ispitivanja

- Zoran je često među prijateljima spominjao seanse sa ocem, koji se bavi nekom vrstom hipnoze, ali niko tome nije pridavao veliki značaj jer se čitava porodica bavi nadrilekarstvom. Međutim, inspektori koji rade na tom slučaju veruju da je Vladimir hipnozom zapravo pokušao da utiče na Zoranovu svest kako se ne bi odao inspektorima prilikom razgovora. Da li zahvaljujući očevim seansama ili nečem drugom, tek Zoran je vešto izbegavao da bude uhvaćen u lažima prilikom ispitivanja, koja su nekad trajala satima. Ipak, i pored hipnoze, lekova za smirenje i ko zna čega još, nije uspeo da doskoči inspektorima - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Vrteo istu priču

Vladimir je, naime, išao na seminare za hipnozu, a navodno je bio veoma uspešan u tom poslu, pa su kuću u Borči posećivali ne samo klijenti njegove supruge Zorice, koja se bavi lečenjem bioenergijom, već i njegove mušterije. Kako je naš list pisao, ne isključuje se mogućnost da je hipnotisao i malu Janu, koja je bila na nasipu u trenutku majčine smrti, da bi joj potisnuo sećanja koja bi mogla da ugroze Marjanoviće.

- Reč je o detetu koje je u trenutku zločina imalo pet godina i kojim je lako manipulisati i nametnuti mu u šta da poveruje i kaže ukoliko neko nešto pita. Glava porodice Marjanović mogao je na isti način da utiče i na starijeg sina kako bi izbegao višegodišnju robiju. Ipak, očigledno mu nije pošlo za rukom - dodaje naš sagovornik.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Poligraf

Zoran je u policiji sve vreme vrteo istu priču, ponavljao da je 2. aprila 2016. sa suprugom i ćerkom Janom bio na nasipu, da je Jelena trčala, a potom nestala. Izgledalo je kao da je imao pripremljen scenario, od kojeg nije odstupao ma koliko inspektori pokušavali da iz njega izvuku pravu istinu.

- Ipak, pao je na ključnim pitanjima, koja se odnose na samo ubistvo i učešću njegove porodice u skrivanju dokaza - navodi naš sagovornik.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading