Ekskluzivno svedočenje komšije koji je kobnog dana bio na nasipu!

Autor: Republika

Hronika

12.02.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među svedocima koji su ispitani u slučaju ubistva pevačice je i Vid Stjepanović, komšija porodice Marjanović. Otkrio je koga je video na nasipu kobnog dana i šta su te osobe radile.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Jelena i Zoran Marjanović

- Dana 02.04.2016. godine, na nekih 15 metara od mesta gde ja stanujem, obzirom da sam se nalazio kod česme u dvorištu, ja sam ugledao na balvanu Jelenu, koja je meni bila leđima okrenuta i bila je naslonjena na taj balvan, napominjem da sam kasnije saznao da se radi o Jeleni i Zoranu uz pomoć policije, a meni licem je bio okrenut Zoran i bio je udaljen od Jelene metar, metar i po, s tim što se on pomerao, skakao je sa devojčicinom loptom, po mojoj proceni bio je nemiran u kretanjima, kao neka nervoza. I Jelena i Zoran su u rukama imali telefone, ne znam da li su telefonirali ili su samo držali telefone. S tim što je Jelena telefon držala u levoj ruci a Zoran u desnoj ruci.  Jelena je na sebi imala plavičaste patike, ne sećam se koje je boje bio donji deo trenerke a znam da je gornji deo bio plavičaste boje i da ga je držala na balvanu i to s njene leve strane. Zoran je bio obučen u crnu kožnu jaknu, bio je neobrijan i imao je dužu kosu a u trenutku kada sam ga video , nisam ga odmah prepoznao.

 - Ja sam se na ovoj poljani i balvanima zadržao do 18.00 časova kada sam otišao kući, i u međuvremenu se ništa čudno nije događalo, niko nije dolazio ni peške ni kolima. Napominjem da nešto malo pre 17.00 časova iz pravca Pupinovog mosta su se pojavile koze u većem broju, sigurno preko 150 , ja nisam video ko ih je doterao, koze su bile braon boje.

- Marjanović Zoran je patike i farmerke sigurno imao na sebi tog dana i najverovatnije crnu jaknu, s tim što ne mogu tačno da se setimšta sam imao obučeno. Ja sam sa svojom ćerkom dok smo tu bili, normalno razgovarao, ali ne sećam se da je to bilo u prisustvu koza. Napominjem da sam ja jedno pola sata pošto su se ovaj muškarac, žena i dete udaljili sa svojom ćerkom popeo uz nasip i spustio na drugu Dunavsku stranu kako bi joj pokazao gde smo se mi nekad kupali, a ćerku sam držao za ruku, ćerka ima 12 godina ali je niža rastom.

- Na tom delu gde sam ja parkirao vozilo bilo je još ljudi koji su bili van vozila i stajali su tu i nešto pričali, ja na njih ne bih obraćao pažnju , oni su tu stajali i nešto komentarisali, šalili se  a ja nakon što sam se spustio do balvana više nisam obraćao pažnju na njih. Ja sam se parkirao tako što sam pokušao da izbegnem barice.

 - Ja sam siguran da su ovaj muškarac i žena bili Zoran i Jelena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading