ISKAZI SVEDOKA U SLUČAJU UBIJENE PEVAČICE: Ekskluzivno svedočenje policajca Aleksandra Kneževića

Autor: Republika

Hronika

12.02.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na saslušanjima za ubistvo pevačice Jelene Marjanović otkriveni su mnogi novi detalji vezani za ovaj svirepi zločin. Aleksandar Knežević, policajac, ispričao je šta je video u noći, 2. aprila, 2017. godine, kada je pronađen iskasapljen leš nesrećne pevačice.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Telo mrtve Jelene Marjanović

- Dana 02.04.2017. godine, od Dežurne službe PI Borča dobili smo zadatak da odemo na nasip Crvenka radi pretrage terena, obzirom da je prijavljen nestanak Marjanović Jelene. Ja ne znam ko je dežurnoj službi signalizirao njen nestanak - kaže Aleksandar Knežević.

- Ne znam tačno ni koliko je časova bilo kada smo došli na teren, znam da je bio mrak, s tim što ako i izveštaju stoji od 22.30 časova to znači da smo na terenu bili od 22.30 časova jer sam tako naveo u svesci. Posebno napominjem kada smo stigli na taj teren a to je nasip Crvenka tu su se već nalazile ekipe UKP, ne znam tačno koja odeljenja, i mi smo zapravo radili po njihovim instrukcijama. Mogu da kažem da smo peške pretraživali taj teren od rampe Crvenka prema rampi kod šljunkare "Bami" gde se nalazi deponija. Sa mnom je bio kolega Ćalić Filip i mi smo jedanput prešli vaj teren i svako od nas je imao svoju trasu. U jednom trenutku znam da je došla i vatrogasna služba sa reflektorima tako da smo mi iz PI Borča, radnici UKP i vatrogasna radili praktično na pretrazi ovog terena uz nepomenu da nismo radili pretragu sa Dunavske strane već isključivo sa one strane nasipa gde se nalazi kanal, odnosno od nasipa ide livada, kanal, njive red kuća i put. Trasa kojom sem se kretao i pretraživao bila je između nasipa i kanala, ja ništa tu nisam pronašao.

- Radnici UKP i vatrogasci su ostali do 03.00-04.00 časova, znam da je bilo blizu zore, pa su se povukli a ja i kolega Đalić smo ostali da obezbeđujemo ovaj potez dok na svane kada će se nastaviti pretraga, i pored nas nikog više nije bilo na nasipu. Mi smo se inače nalazili sa našim vozilom na samom nasipu bliže rampi "Bami", odnosno deponiji, s tim što nam je vozilo bilo okrenuto ka Crvenki. Ponavljam nikog više nije bilo na ovom potezu. Ja barem nisam video.

 - U intervalu od 7.30-08.00 časova došla je ekipa iz PU Borča koja nas je zamenila, ne znam na koji način su oni došli, ne sećam se ko ih je dovezao. Kolega Filip i ja smo otišli u stanicu i predali smenu i ja više ništa ne znam.

 - Kada smo ostali sami u tom nekom periodu od 03.00-08.00 časova mi smo povremeno bili u vozilu a povremeno smo opservirali taj teren gore na nasipu, s tim što sa nasipa nismo spuštali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading