Šokantni detalji iz optužnice: SVI MARJANOVIĆI ISKLJUČILI TELEFONE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi članovi porodice Marjanović ugasili su mobilne telefone u trenutku ubistva pevačice "Granda", utvrđeno je veštačenjem telefona i analizom baznih stanica. Kako Srpski telegraf saznaje, u optužnici se navodi da su tokom zločina nedostupni bili Zoran Marjanović, njegov brat Miloš, otac Vladimir, kao i sin iz prvog braka Uroš.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marjanovići

- Na telefonima Miloša, Uroša i Vladimira u kritičnom periodu nije bilo nikakvih aktivnosti. Postavlja se pitanja kako je moguće da su svi aparati u gotovo identičnom periodu bili u stanju mirovanja, odnosno neupotrebljivani - piše u optužnici.

Telefoni četvorice muških članova porodice ponovo bili aktivni tek posle 17 sati

 

Kako dodaje, telefoni četvorice Marjanovića ponovo su bili aktivni tek posle 17 sati.

- Na Uroševom telefonu nije bilo aktivnosti od 15.32 do 17.27, na Miloševom od 15.56 do 17.14, a na Vladimirovom od 15.38 do 17.20. Nakon toga, oni su posle 17 časova međusobno pozivali jedni druge - navodi se u optužnici.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Zoran nedostupan 26 minuta

Zoran Marjanović je kobnog dana u 16.38 isključio telefon. On je, kako je naveo veštak, to uradio kako uređaj ne bi mogle da registruju bazne stanice. Marjanović je ponovo bio dostupan od 17.04.

- On je odmah zvao Jelenu, i to više puta, što je registrovano i na njenom mobilnom telefonu - navodi se u optužnica.

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ - facebook.com
Otac Vladimir Marjanović

Vladimir zvao Miloša

Telefon pevačicinog svekra Vladimira Marjanovića je 2. aprila 2016. bio isključen ili u stanju mirovanja od 15.38 od 17.20, nakon čega se beleži aktivnost na broju.

- Vladimirov broj je poslednji put bio aktivan u 15.38, i to u kući. Nakon toga nema kretanja ovog broja i sledeća aktivnost na telefonu zabeležena je u 17.20, kada Zoran zove oca. Dva minuta kasnije, Vladimir poziva Miloša, koji se nije javio na telefon - piše u optužnici.

Miloš pričao s bratom

Milošev telefon takođe je bio isključen ili nije imao nikakvu aktivnost od 15.56 do 17.14.

- Zoran poziva Miloša u 17.14 i taj razgovor je trajao 30 sekundi. U 17.18 Zoran drugi put zove Miloša, nakon čega tri puta zove oca Vladimira. Potom je u 17.31 kamera u Ulici Borčanskih žrtava snimila Milošev jugo koji se kretao ka Crvenki - stoji u optužnici.

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miloš Marjanović

Uroš na nasipu

Uroš Marjanović bio je nedostupan od 15.32 do 17.27.

- Ponovo je bio dostupan u 17.27, a tad se nalazio nedaleko od porodične kuće u Borči. Urošu stižu poruke i propušteni pozivi, nakon čega poziva strica i odlazi ka nasipu. Tamo je proveo desetak minuta i vratio se kući. Njegov broj bio je neaktivan od 18.37 do 21.19 - navodi se u optužnici.

Marjanović uračunljiv

Prema neuropsihijatrijskom veštačenju, Marjanović je u trenutku izvršenja ubistva bio u uračunljivom stanju.

- Marjanović je relativno uravnotežena ličnost, nema postojanja psihopatološkog poremećaja. Ne pati ni od kakvih duševnih bolesti, niti su kod njega registrovane alkoholne i toksikomanske zavisnosti. Njegove sposobnosti shvatanja dela i upravljanja postupcima u vreme izvršenja dela bile su očuvane - navodi se u optužnici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoki

10.02.2018 08:51

i to je dokaza za optuznicu? za neaktivnost telefona? ja svoj telefon ne upotrebljavam po 7-8 sati , mora da sam pobio pola grada. stvarno postaje smesno, a pravi ubica se smeska i namesta sudije i optuznicu.

Odgovori 0 12