IZNETI NEPOZNATI DETALJI UBISTVA: Jelenina soba je bila ispreturana!

Autor:

Hronika

03.02.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliska prijateljica Jelene Marjanović otkriva da je nakon nestanka pevačice, otišla u kuću kod Marjanovića i tamo zatekla haos. Jelenina soba bila je ispreturana, prema njenim tvrdnjama.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Na koga sada bacaju krivicu nova saznanja?

- Kada su me obavestili da je Jelena nestala, odmaha sam otišla u kuću Marjanovića, da im pomognem. U Jeleninoj sobi, zatekla sam haos… Sve njene stvari bile su razbacane po podu, kao da se neko tamo tukao ili joj možda bacao stvari da je izbaci iz kuće – kaže bliska prijateljica Jelene Marjanović.

Ona je nakon toga otišla do nasipa, da proveri kako je išla potraga za Jelenom.

- Tamo su bili Zoran, njegov kum, otac Vladimir, brat Miloš, nekoliko njihovih prijatelja i policajaca… Ostali smo do kasno u noć na nasipu, a onda je Vladimir oko četiri sata ujutru iznenada rekao svima da idu kući, da je bilo dosta. I svi smo ga poslušali i razišli se – navela je Jelenina drugarica.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Narednog jutra pozvala ju je Jelenina rođaka i ispričala da se desilo nešto veoma čudno, piše Informer.

- Kazala mi je da je tog 3. aprila 2016. oko šest sati ujutro, krenula ka nasipu i da je usput zvala Zorana da proveri gde je on. Zoran joj je rekao da je kod kuće. Samo deset minuta kasnije Jelenina rođaka je stigla na nasip i zapanjila se kada je tamo zatekla Zorana. Nije joj bilo jasno zašto ju je lagao… Bilo joj je to veoma čudno, ali u tom trenutku nije htela da ga ispituje i proverava, izgledalo je kao da mu je veoma teško zbog Jeleninog nestanka – kazala je ona.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Jelenina prijateljica je istakla da pevačica nikada nije direktno rekla da želi da se razvede od Zorana, iako je odavala utisak da ona nije srećan u kući Marjanovića.

- Jelena nikako nije mogla da nađe zajednički jezik sa Zoranovim roditeljima. Osećala se kao sluškinja u toj kući, ali mi se nikad nije žalila na Zorana. Vrlo je moguće da joj je pre ubistva pukao film i da mu je rekla da želi razvod, pa je nastao haos u kući. Zoran bi možda i prihvatio razvod, ali ubeđena sam da joj ne bi dao da odvede Janu. On je veoma vezan za to dete, moguće je da je oko starateljstva i izbio haos između njih – kazala je Jelenina drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading