ALEN AZARIĆ NA METI MINISTARSTVA ZDRAVLJA: Lažni lekar obavljao rituale u vojnom hotelu sa ocem!

Hronika

01.02.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv lažnog iscelitelja Alena Azarića, a kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, istraga protiv njega i njegovog oca pokrenuta je po prijavi Vojne policije.

RepublikaFoto: youtube.com/Goli Zivot TV HAPPY
Alen Azarić

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv lažnog iscelitelja Alena Azarića, a kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, istraga protiv njega i njegovog oca pokrenuta je po prijavi Vojne policije.

Od izvora iz istrage saznajemo da je samozvani lekar Azarić zajedno sa svojim ocem tokom prošle godine obavljao rituale u vojnom samačkom hotelu "Galeb" u Beogradu.

- Njih dvojica su teško obolelim ljudima prodavali svoje preparate i obećavali im izlečenje. Onda ih je jedan od stanovnika hotela prijavio policiji - kaže izvor iz istrage.

PROVERA STRUČNOSTI

Naime, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu potvrdili su nam da je pokrenut predistražni postupak protiv Azarića zbog nadrilekarstva i nadriapotekarstva.

- U tužilaštvu je ranije zaveden predmet o istrazi Azarića i juče smo tražili od televizije Pink da nam prosledi snimak jutarnjeg programa u kojem je gostovao. U emisiji je izneo sporne tvrdnje i to ćemo združiti sa postojećim predmetom. Sve ćemo proslediti nadležnoj policiji radi prikupljanja dokaza za krivično delo nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo - kažu u tužilaštvu.

S obzirom na to da se Azarić predstavlja kao doktor i tvrdi da leči od najtežih bolesti, njegov rad ispitaće i inspekcija Ministarstva zdravlja.

- Poslaćemo inspekciju na teren, u "ordinaciju" gospodina Azarića, a nakon procene njegovog rada preduzećemo određene mere - kažu u ministarstvu.

ISTERIVAČ ĐAVOLA

Azarića, koji je poznat i kao "isterivač đavola", tokom jučerašnjeg dana pokušali smo u više navrata da dobijemo telefonom na njegov privatni broj, ali su se uporno javljali "saradnici".

- Ovo nije Alenov broj, ali vi mi recite ko ste i šta hoćete od njega, pa ćemo mu preneti da vam se javi - bio je odgovor koji smo dobili od jednog saradnika.

Podsećamo da je lažni iscelitelj dospeo u žižu javnosti pre dva dana tokom gostovanja na televiziji Pink kada je dr Moma Jakovljević, ugledni hirurg i zamenik direktora KBC "Dragiša Mišović", demonstrativno napustio studio nakon što je Azarić ispričao kako je svojim uljima izlečio 100.000 ljudi, a neke i od kancera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milija

01.02.2018 13:34

Osim Azarića u Beogradu postoje brojni lokali i stanovi - poslovni prostori u kojima se vrše "pregledi i preporučuju homeopatski lekovi" od strane osoblja koje nema nikakve veze sa medicinom niti sa farmacijom. Istina je, da u Srbiji homeopatija nije zabranjena, ali bi zakonom trebalo propisati potrebne stručne i prostorne uslove za bavljenje tom vrstom "lečenja". Pre godinu dana srpski mediji su objavili vest da je Komisija za borbu protiv lažne nauke pri Ruskoj akademiji nauka obratila se javnosti memorandumom kojim su upozorili građane na opasnost od korišćewa lažnih i neefikasnih memdikamenta. Poznato je da su se u Rusiji homeopatijom bavii isključivo doktori, odnosno osobe koje su završile medicinski fakultet. Preporučujem novinarima vaše kuće da se malo pozabave nadrilekarstvom u Srbiji.