Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv lažnog iscelitelja!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

31.01.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv lažnog iscelitelja Alena Azarića, saznaje Telegraf.rs.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/UvekUCenTru
Azarić nadrljao

Kako saznaje ovaj beogradski portal, predistražni postupak protiv njega pokrenut je još 10. januara 2018. godine a on će biti dopunjen podacima u vezi sa Azarićevim jučerašnjim gostovanjem na televiziji Pink, kada je studio napustio naš ugledni hirurg Moma Jakovljević.

- Ovo tužilaštvo je 10. januara 2018. godine, po prijavi koja je stigla, poslalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u Srbije. S obzirom na nova jučerašnja događanja mi smo odmah jutros uputili dopis Pink televiziji i Jutarnjem programu da nam dostave snimak te emisije od juče kako bismo mogli i taj CD, koji će nam stići veoma brzo, da dostavimo MUP-u i da se lice koje se spominje i koje je akter te emisije, između ostalog, sasluša i na te okolnosti - rekli su u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading