Horor u selu Kasidol kod Požarevca: LIZAO DEVOJČICU PO GENITALIJAMA!

Autor:

Hronika

28.01.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan K. (49) iz Kasidola kod Požarevca priveden je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sedmogodišnju devojčicu, i to u kući njenih roditelja! On je, kako se pretpostavlja, lizao dete po genitalijama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Gordan K. bio je s devojčicom u njenoj sobi. Iznenada ju je skinuo, da bi je potom dodirivao, ljubio i lizao po intimnim delovima tela. Prestravljena maloletnica je počela da plače, što je manijaka uplašilo, pa je prestao da je maltretira. Zatim joj je zapretio da ni slučajno ne govori roditeljima šta joj je radio, pa je onda otišao iz kuće - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

3 godine robije preti monstrumu

Kako dodaje, devojčica ga nije poslušala, već je porodici odmah ispričala šta se dogodilo.

- Roditelji su odveli dete na pregled i ceo slučaj prijavili policiji, nakon čega je monstrum uhapšen - priča naš sagovornik.

Kako nezvanično saznajemo, Gordan K. je osoba sa smetnjama u intelektualnom razvoju. On je odrastao u hraniteljskoj porodici u jednom selu u okolini Požarevca.

- U Kasidol je došao zbog toga što mu je u tom selu živeo brat. Spavao je gde stigne, po šupama, napuštenim kućama... Radio je za nadnicu različite fizičke poslove i tako se izdržavao. Nije pravio nikakve probleme u selu. Ovo je prvi put da uradi ovako nešto - ispričao je meštanin Kasidola.
Protiv Gordana K. pokrenuta je istraga, a za krivično delo koje mu se stavlja na teret predviđena je kazna do tri godine zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading