Dve teške saobraćajke kod Siriga, vozača vadili iz SMRSKANOG VOZILA!

Autor: blic.rs

Hronika

28.01.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog smanjene vidljivosti i klizavog kolovoza jutros oko 5 časova došlo je do dve saobraćajne nesreće na starom putu između Novog Sada i Srbobrana u kojima su povređene dve osobe.

Dve osobe povređene u sudaru kod Siriga/Foto: Ilustracija

Vozač kombija J. P. (60) sleteo je sa puta na potezu kod Siriga i brzom reakcijom policije i Hitne pomoći prošao je sa lakšim telesnim povredama.

Njega su iz smrskanog kombija izvlačili radnici šlep službe i policajci, a ambulantnim kolima prevezen je u novosadski Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine odakle je, kako je rečeno, nakon sanacije povreda pušten na kućno lečenje.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je i S.N. (23) zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći na istom potezu puta koji je poznat po čestim udesima.

S.N. je zadobio višestruke povrede nekoliko organa koje na sreću nisu opasne po život, ali je za svaki slučaj nakon ukazane pomoći zadržan na posmatranju u Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra radi dalje dijagnostike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading