JEZIVI DETALJI NESREĆE: Baka bebi dala upaljenu petardu, krv šikljala na sve strane!

Autor: novosti.rs

Hronika

27.01.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novopazarskoj bolnici i Policijskoj upravi u ovom gradu u petak nisu mogli da saopšte - kako je pre dva dana, u zabitom selu Polokce na Goliji, petarda eksplodirala u šaci osamnaestomesečne bebe i teško joj povredila šaku desne ruke.

RepublikaFoto: pixabay.com
Beba u Novom Pazaru ostala bez prstiju zbog petarde/Foto: Ilustracija

Prema prvim informacijama iz istrage, baka je držala dete u krilu i dala joj je da se igra petardom misleći da je u pitanju prskalica.

Lekari nisu želeli da otkriju identitet povređenog deteta i njegovih roditelja. U novopazarskoj bolnici ističu da je nakon ukazane prve pomoći i hitne amputacije dva prsta na šaci desne ruke, devojčica upućena na odeljenje za rekonstruktivnu hirurgiju Instituta za majku i dete u Beogradu. Tamo će lekari pokušati da joj spasu ostale prste i smrskani deo šake. U novoopazarskoj policiji nezvanično su rekli da su obišli mesto događaja.

- Još ne možemo da dajemo nikakve informacije, jer je potrebno da uzmemo izjave roditelja povređene devojčice koji su sa njom u Beogradu - rekao je izvor iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama, baka je devojčicu držala u krilu i u jednom trenutku dala joj je petardu da se njom poigra!? Još se ne zna kako je došlo do eksplozije, da li je patarda bila prethodno zapaljena ili ne i ko je petardu aktivirao.

Spekuliše se i da je baka pogrešila i da joj je umesto prskalice dala petardu koju su joj doturila druga deca. Kada sve kockice ovog nemilog događaja budu složene, predmet će biti ustupljen novopazarskom tužilaštvu koje će odlučiti da li ima elemenata za pokretanje istrage.

Prema nezvaničnim informacijama, policajci su na bakinoj odeći pronašli tragove eksplozije i krvi devojčice, a ni baka nije sporila da je devojčica bila u njenom krilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading