AKCIJE POLICIJE U KOTORU I HERCEG NOVOM: Pretresen stan vođe kavačkog klana, zaplenjeno oružje

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

26.01.2018

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija pretresla je danas devet lokacija u Kotoru i Herceg Novom koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa, bezbednosno interesantne osobe i njima bliski ljudi, između ostalih i stan i pomoćne objekte vođe kotorskog kavačkog klana R. Z, koji je u bekstvu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Al Jazeera Balkans
Foto: Ilustracija

Policija je pronašla i oduzela pištolje, puške, velike količine municije, dva vozila, devet mobilnih telefona i veći broj SIM kartica, više laptop i tablet računara, radio-vezu.

U saopštenju Uprave polcije navedeno je da je zaplenjeni i desetine noževa, te dokumentacija o različitim vrstama novčanih transkacija u iznosu od oko 140.000 evra, dokumetacija o dužničko-poverilačkim odnosima u iznosu većem od 160.000 evra i dokumentacija koja se odnosi na različite vrste zelenaških ugovora.

Pretresen je stan i druge prostorije koje koristi osoba N. C. (44) iz Kotora, koja je protekle nedjelje uhapšena u Beogradu.

- Tom prilikom su pronađene i oduzete četiri lovačke puške i pištolj, jedan samostrel, oko 1.060 komada municije različitog kalibra, 23 noža, vaga za precizno merenje, kao i više komada opreme za vatreno oružje / optički nišani, uređaj za punjenje municije, više stalaka koji se koriste za upucavanje oružja - navodi se u saopštenju.

Sve što je pronađeno i oduzeto biće predmet veštačenja u forenzičkom centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading