POLICIJA POKREĆE ISTRAGU ZBOG UBISTVA IVANOVIĆA

Autor: Republika

Hronika

17.01.2018

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova je tokom utorka 16. januara 2018. godine, odmah nakon upućenog zvaničnog dokumenta Tužilaštva za organizovani kriminal, kojim se zahteva učešće naših istražnih organa u sprovođenju istrage ubistva Olivera Ivanovića, više puta kontaktiralo predstavnike Euleksa i UNMIK-a.

RepublikaFoto: youtube.com/Slikovita Stvarnost

Direktor policije Vladimir Rebić razgovarao je sa predstavnicima Euleksa i insistirao na hitnom uključivanju naših državnih organa u istragu, kao i da našoj policiji odmah dostave sve raspoložive informacije o ovom teškom krivičnom delu. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova očekuje da uviđaj bude izvršen na najvišem profesionalnom nivou, jer bi u suprotnom istraga bila izuzetno otežana i moglo bi da dođe do teških posledica.

 
Insistiramo da Euleks u najkraćem mogućem roku uključi državne organe Republike Srbije u krivičnu istragu, što bi omogućilo da počinioci ovog teškog krivičnog dela budu  što pre privedeni. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova objaviće i sva dokumenta kojima je zatraženo uključivanje državnih organa Republike Srbije u istragu, kao i upućeni zahtev za svim raspoloživim informacijama sa kojima raspolažu Euleks i UNMIK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading