KOSOVO TRAŽI POMOĆ OD FBI?!

Autor: Tanjug

Hronika

17.01.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sednici kosovskog saveta za bezbednost ocenjeno je da se ukoliko bude potrebna pomoć ili ekspertiza za rasvetljenje slučaja ubistva Olivera Ivanovća možže zatražžiti i profesionalna pomoć poznatih međunarodnih agencija, posebno od američkog Ef-Bi-Aja, prenosi RTK na srpskom jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Istraga o ubistvu Olivera Ivanovića

Savet za bezbednost, koji je sazvan na poziv premijera Ramuša Haradinaja, zaključio je da će nadležžne institucije sprovesti intenzivnu istragu povodom ubistva Ivanovića i ocenio situaciju na Kosovu i Metohiji kao "stabilnu i mirnu".

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" ubijen je u pucnjavi koja se dogodila juče ujutru oko 8.15 časova u Kosovskoj Mitrovici. U Ivanovića je ispaljeno šest metaka.

Napadači još nisu pronađeni, a kosovska policija ponudila je 10.000 evra svakome ko dostavi informaciju o napadačima na Ivanovića.

U međuvremenu, policija je pronašla automobil "opel astra" zapaljen u blizini mesta atentata, u Ulici vojvode Putnika. Prema rečima policije, veruje se da je povezan sa zločinom, odnosno da su ga ubice korsitile kao vozilo za besktvo sa lica mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading