SAOBRAĆAJKA KOD POŽAREVCA: Turci se isprevrtali zbog svinja na auto-putu!

Autor:

Hronika

16.01.2018

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica državljana Turske automobilom naletela na krdo životinja, posle čega su probili zaštitnu ogradu, sleteli s puta i, posle 30 metara, prevrnuli se na krov.

RepublikaFoto: pixabay.com
Teška saobraćajka zbog svinja

Dva Turčina povređena su u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš kod skretanja za Požarevac kada su automobilom udarili u svinje.

Oni su posle strahovitog udarca u nekoliko životinja koje su se zatekle na kolovozu probili zaštitnu ogradu i sleteli s puta.

Kako saznaju beogradski mediji, vozač "folksvagen turana" star 50 godina i suvozač od oko 40 godina prebačeni su u bolnicu u Smederevu i nalaze se van životne opasnosti. Očevidac nesvakidašnje nesreće koja se dogodila u ponedeljak oko tri časa ujutru kaže da se nekoliko svinja našlo na auto-putu i da je vozač pokušao da ih izbegne.

- Nažalost, neku od njih je udario i ubio je na mestu, ali je ubrzo potom sleteo s puta i posle nekoliko desetina metara prevrnuo se na krov. Imali su mnogo sreće jer je njihov automobil potpuno uništen. Čudo je i prava sreća da u ovom karambolu nije učestvovalo više vozila - priča očevidac.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kradu ograde, pa svinje šetaju putem

On dodaje da ovo nije prvi put da vozači na ovoj deonici nalete na životinje, ali i neke druge predmete.

- Ograda na nekim deonicama je oštećena, jer mnogi meštani koriste prečice, a neki i da bi izbegli plaćanje putarine. Takođe, ograde pored puta se često kradu, pa životinje izleću na auto-put. Dešavalo se da neki udesi budu namerno izazvani bacanjem raznih predmeta po putu kako bi se kasnije šlepovala teško oštećena vozila - kaže ovaj svedok.

Prema njegovim rečima, zbunjuje ga činjenica da svinje na koji su Turci naleteli nisu divlje.

Ove svinje su najverovatnije domaće, ali ne znam da li u blizini ima neka farma svinja i odakle su mogle da se stvore na auto-putu kad postoji ograda - kaže sagovornik.

RepublikaFoto: pixabay.com

Velika brzina

Da se saobraćajna nesreća dogodila, potvrdio je i izvor iz policije, ali kaže da se ona dogodila isključivo zbog neprilagođene brzine.

- Automobil je usled neprilagođene brzine sleteo s puta i prevrnuo se na krov - rekao je sagovornik za beogradske medije, upućen u slučaj, ne precizirajući šta je uzrok nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading