PSIHIJATRI ĆE PONOVO PRIČATI S MARJANOVIĆEM: Razlog za to će vas prestraviti!

Autor: Republika

Hronika

13.01.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psihijatri koji su u ponedeljak veštačili Zorana Marjanovića u Centralnom zatvoru u Beogradu zadržali su se u razgovoru s njim sat vremena.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Gotovo je izvesno da će uskoro psihijatri ponovo posetiti Marjanovića u pritvoru.

- Oni su sa Zoranom Marjanovićem razgovarali tačno sat vremena. Međutim, to im očigledno nije bilo dovoljno da donesu zaključak o njegovom psihičkom zdravlju te se očekuje da ga narednih dana ponovo posete kako bi došli do pravog zaključka - priča izvor "Blica".

Prema njegovim rečima, ovaj razgovor vodio se iza zatvorenih vrata, a Marjanović i veštaci razgovarali su o njegovom odnosu sa suprugom, ali i emocijama s kojima se nosio pre i nakon njene smrti.

- Oni su posmatrali njegove pokrete, mimiku, reakcije na pomen njegove supruge i na osnovu toga sastaviće izveštaj, koji će dostaviti Višem tužilaštvu - priča izvor.

S obzirom na to da se Zoran Marjanović često u javnosti žalio kako ima probleme sa duševnim stanjem nakon ubistva njegove supruge, te i da zbog toga pije lekove za smirenje, izvor objašnjava da će se ovim veštačenjem utvrditi koliki su ti problemi zaista veliki i da li Marjanović možda ima problem sa nekom psihičkom bolešću.

To će verovatno biti redak slučaj kada se Marjanović susreće na razgovoru sa psihijatrima, a da nije pod dejstvom lekova za smirenje.

Psihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića naložilo je Više javno tužilaštvo nakon što je saslušalo sve svedoke u postupku koji se vodi protiv Marjanovića. Time bi trebalo da bude utvrđeno da li je bila isključena ili smanjena uračunljivost prilikom ubistva supruge Jelene, za koje je osumnjičen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading