UBICI ADVOKATA PRODUŽEN PRITVOR

Autor: alo.rs

Hronika

11.01.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Šaranović (40) uhapšen je pre dva dana zbog sumnje da je decembra 2015. ubio advokata Vladimira Zreleca, a u četvrtak 11. januara produžen mu je pritvor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/MUP
Produžen pritvor Šaranoviću

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu saslušao je okrivljenog Vladimira Šaranovića, koji je u utorak lišen slobode, a doneo je odluku da ostaje na snazi rešenje o određivanju pritvora od 17.11.2017. godine, po svim tačkama predviđenim Zakonikom o krivičnom postupku, saznaje "Alo!". Na ovu odluku branilac i okrivljeni imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanraspravnom veću ovog suda.

Inače, protiv okrivljenog Vladimira Šaranovića se vodi krivični postupak zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom i njegovom braniocu je danas pre saslušanja uručeno rešenje o određivanju pritvora, na koje takođe, imaju pravo žalbe u roku od tri dana krivičnom vanraspravnom veću ovog suda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading