Marjanovići na Božić zaboravili na pokojnu snaju: JECIN GROB ZAPUŠTEN, A ZORAN SE GOSTIO PRASETINOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na najradosniji hrišćanski praznik porodica Marjanović zaboravila je na pokojnu snaju Jelenu! Njen grob na Božić je bio pust, a prema rečima radnika i meštana koji gotovo svakodnevno obilaze grobove svojih najmilijih, već duže vreme niko nije obišao večnu kuću ubijene pevačice!

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Grob nesrećne pevačice obavijen paučinom

Pokazali pravo lice

- Ja to ne mogu da razumem, da zaborave tu divnu devojku. Nemaju vremena da dođu, šta li, čak ni da donesu cveće. Umesto buketa, stavili su neko plastično cveće da ne moraju da održavaju. Srećom pa ovde stalno duva vetar inače bi se i paučina uhvatila. Moja ćerka je poginula pre više od decenije, pa ja skoro svakog dana idem da joj posetim grob - prokomentarisao je jedan meštanin čije dete je sahranjeno na parceli pored koje se nalazi i grob pevačice.

Grob, kako smo se i samo uverili, izgleda isto kao i pre nekoliko meseci - zaboravljeno i napušteno. Nema svežeg cveća, nema čak ni uvelih buketa. Naš sagovornik, ali i ostali s kojima smo juče razgovarali kažu da su Marjanovići često dolazili dok je njihov sin Zoran, koji je uhapšen zbog ubistva, bio na slobodi. Sada kao da su pokazali pravo lice.

- Izgleda da su samo glumili ucveljenu porodicu. Sada kad je Zoran u pritvoru kao da ih više nije briga. A i taj Zoran... On se tamo gosti za Božić nekom prasetinom, pa makar i u zatvoru, ali živ je, a jadna devojka trune pod zemljom - dodaju oni.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/Kuća Cveća
Zoran Marjanović i Jelena Marjanović

Pritvor

Jelena Krsmanović Marjanović, pevačica "Granda", nestala je 2. aprila prošle godine usred dana, dok je trčala na nasipu u Crvenki, u delu Borče pored Dunava. Policija je isto veče započela potragu, a njeno beživotno telo pronađeno je sutradan u obližnjem kanalu. Obdukcijom je ustanovljeno da je nesrećna žena ubijena udarcima tupim predmetom u glavu. Njen suprug Zoran uhapšen je u septembru prošle godine, kada mu je određen i pritvor, koji ističe 15. marta, do kada bi Više tužilaštvo trebalo da podigne optužnicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading