STRAVA U UŽICU NA BOŽIĆ: Upucana četvorica muškaraca!

Autor: rts.rs

Hronika

07.01.2018

08:09 >> 12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U diskoteci "Garaža" u Javnoj garaži u Užicu noćas je došlo do pucnjave u kojoj je Đ.S. (33) iz ovog grada ranio trojicu muškaraca.

Prema nezvaničnim saznanjima, do pucnjave je došlo oko 01.30 kada se Đ.S. verbalno, a zatim i fizički sukobio sa radnicima obezbeđenja. U to gužvi potegao je pištolj i pucao ispalio dva metka u jednog od njih i pogodio da u grudi i testise.

Đ.S. je potom nastavio da puca i ranio još dvojicu gostiju - jednog u šaku, drugog u ruku. Prema onome što se za sada zna, je da su pomahnitalog napadača savladali drugi radnici obezbeđenja i gosti, pa je i on zadobio teške povrede usled kojih je prevežen u užičku bolnicu.

Iz ove ustanove je saopšteno da niko od povređenih nije životno ugrožen.

Povređene osobe su zbrinute u Opštoj bolnici u Užicu. 

Brzom intervencijom policije Đ.S. je uhapšen po nalogu nadležnog tužilaštva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog Ð.S. pronašla i manju količinu spida. 

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading