"Kavčanin" likvidiran po istom receptu kao Sale Mutavi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davorin Baltić (41), visokopozicionirani pripadnik crnogorskog "kavačkog klana", likvidiran je na isti način kao jedan od vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (29) zvani Sale Mutavi, koji je takođe važio za čoveka bliskog "kavčanima".

Foto: youtube.com/printscreen
Davorin Baltić

Maskirani fantomkama

Napadači su se u oba slučaja, koja su i dalje nerasvetljena, dovezli automobilom, a potom osuli paljbu iz automatskog oružja u vozila u kojima su se nalazili nastradali. Zajedničko za ova dva slučaja jeste i to što su ubistva izvršili profesionalci, najverovatnije iz BiH, koji su pucali neverovatnom preciznošću. U slučaju Baltića, uprkos kiši metaka, policajka Marija N., koja je bila na mestu suvozača, ostala je nepovređena, dok je u napadu na Stankovića preživeo njegov telohranitelj Milorad Đ.

Policija će takođe ispitati i ulogu Filipa Koraća, vođe "škaljarskog klana", koji je ranije saslušan za ubistvo Stankovića, o eventualnoj povezanosti s likvidacijom Baltića. On je još jedna zajednička stvar u oba slučaja, koja je sumnjiva pripadnicima MUP.

Ubistvo Baltića zabeležile su sigurnosne kamere, a utvrđuje se da li iza likvidacije stoji suprotstavljeni "škaljarski klan" ili eventualno "kavčani", koji su u raskolu otkad se u javnosti pojavio snimak na Jutjubu koji je otkrio sve njihove tajne.

Na snimku se vidi kako atentatori prilaze Baltićevom golfu, razbijaju prozor i pucaju, dok se policajka sakrila

- Takođe se utvrđuje i da li postoji bilo kakva veza između ubistava Baltića i Saleta Mutavog, za koga se spekulisalo da je likvidiran u obračunu ta dva klana - priča naš sagovornik iz istrage.

Zapaljena tojota

Na jednom od snimaka sa zgrade na Vračaru vidi se kako dvojica napadača s fantomkama na glavama prilaze golfu kojim je upravljao Baltić, a koji je zaustavio ispred zgrade u kojoj je živeo da bi ušao u garažu.

- U tom trenutku pored njega je sedela kuma njegove supruge policajka Marija N., koja je bila na dužnosti. Atentatori su iskoristili priliku dok je automobil stajao, izvadili automat i pištolj, razbili staklo i osuli paljbu na vozača. Čim je videla napadače, policajka se spustila sa sedišta i krila na podu - kaže naš izvor.

Napadači su pobegli tojotom koja je ubrzo pronađena zapaljena.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zajedničko za zločine

Baltić i Stanković bili bliski "kavčanima"

ubijeni iz automata u svojim automobilima

reč je o profesionalnim likvidacijama

sačekušu preživele osobe koje su bile s njima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading