JEZIV PRIZOR U BEČU: Srbin izmasakrirao ženu, skoro zaklao ćerku - pa sebi presudio!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

04.01.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije (41) navodno je nožem ubio suprugu (45) i teško povredio njihovu 10-godišnju ćerku, a zatim izvršio samoubistvo skokom sa zgrade, prenose austrijski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tragična slika!

Kako navode mediji, policija je u ponedeljak popodne zatekla telo muškarca na pločniku, a kada je pokušala da uđe u stan, vrata su bila zaključana. Tada su pozvani specijalci da intervenišu.

Kada organi reda provalili u stan zatekla je jeziv prizor. Na podu sobe ležalo je beživotno telo žene (45) sa više ubodnih rana i teško povređena devojčica bez svesti. Dete je odmah prevezeno u bolnicu i lekari joj se bore za život. Mediji nezvanično saznaju da je ona je gotovo preklana.

Porodična tragedija dogodila se u drugoj bečkoj opštini Leopoldštat, a policije istražuje motiv masakra. Muškarac i žena su roditelji povređene devojčice, a policija veruje da se otac bacio sa petog sprata pošto je izbo partnerku i dete.

Za sada policija ne saopštava detalje, osim da je 10-godišnja devojčica njihovo zajedničko dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading