SRPSKA CARINA DOBILA NEVEROVATNU DOJAVU: Narko-klanovi imaju nov način za krijumčarenje!

Autor: Republika

Hronika

03.01.2018

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski carnici i policija dobili su nedavno dojavu od kolega iz EU da su narko klanovi kokain počeli da krijumčare u kravama i psima.

RepublikaFoto: youtube.com/pthema videos
Foto: Ilustracija

Modus je bio takav da se krave uspavaju, a da im se onda ubaci narkotik. Pored krava, za krijumčarenje najunosnije droge koriste se i vrhunski psi. I njih kriminalci prvo uspavaju a onda im ubacuju drogu. U ovakvu vrstu "mula" narkobosovi transportuju od pola do kilogram kokaina.

Ovaj do sada nezabeleženi način šverca narkotika provaljen je u Španiji gde je tamošnja policija otkrila kokain u životinjama. Španije je, naime, uvezla 50 krava iz Brazila. Prodavac i kupac, prema pratećoj dokumentaciji, bili su lokalni stočari. Želudac ovih životinja bio je pun kokaina. Modus je bio takav da se krave uspavaju, a da im se onda ubaci narkotik. Brodovima su transportovane do luke u Španiji.

Brazil je poznat po izvozu stoke i mesa, pa to u prvi mah nije izazvalo veću pažnju. Ipak, uskoro je otkrivena cela prevara. Pored krava, za krijumčarenje najunosnije droge na svetu koriste se i vrhunski psi. I njih kriminalci prvo uspavaju a onda im ubacuju drogu. U ovakvu vrstu "mula" narkobosovi transportuju od pola do kilogram kokaina, pišu novosti.

U pratećoj dokumentaciji obično se navodi da je reč o psima, koji idu na međunarodne izložbe. Tako se krijumčarima čini da će lako da pređu granicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading