HTEO DA NAPRAVI MASAKR PRED DECOM: Detalji porodičnog nasilja na Novom Beogradu

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

03.01.2018

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu odigrala se prava porodična drama, tokom koje je D.S. (41) polomio prst na ruci svojoj maloletnoj ćerki (13), zatim je njoj i supruzi M.S. (34) pretio nožem, da bi na kraju skočio sa petog sprata zgrade.

Kako svedoci objašnjavaju za Telegraf, kada je saznao da mu zbog nanošenja telesnih povreda preti do četiri godine zatvora, on se uputio do kuhinjskog prozora i bacio se.

- M.S. trpi nasilje već 15 godina. Sad se zaposlila posle godinu dana, tako da mislim da je ljubomora razlog za ovaj poslednji napad. Kad se čulo da se nešto dešava u stanu, neko je očigledno pozvao policiju, a njoj niko od komšija nije hteo da otvori vrata - objašnjava jedan od suseda.

U trenutku incidenta u stanu se nalazila i njihova godinu dana mlađa ćerka (12), kao i devojčica od sedam godina koja je došla u poseti tetki M.S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading