Pokradeni Rumun: Maznuli im kola PA KROZ ŠUMU NA KiM

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

02.01.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rumunski turista Adrijan Tiberiju čiji je automobil ukraden na Kopaoniku objavio je na Fejsbuku da veruje da je njegov "audi" iste noći prebačen na Kosovo.

RepublikaFoto: facebook.com/MK Mountain Resort-Kopaonik
Kako je dodao, tamo gde je odsela veća grupa turista iz Temišvara nema mnogo kamera za nadzor, a u policiji su mu rekli da je "prolaz do Kosova moguć kroz alternativni put kroz šumu"

Tiberiju je objavio da je velikoj grupi rumunskih turista ukradeno pet "audija A4" tokom dve noći i da su svi automobili bili stari između osam i devet godina.

- Za policiju i čuvare ovo je potpuno nov fenomen. Kola prevoze verovatno na Kosovo, gde nema kontrole. U policiji su mi rekli da operiše nova kriminalna grupa - naveo je on.

Kako je dodao, tamo gde je odsela veća grupa turista iz Temišvara nema mnogo kamera za nadzor, a u policiji su mu rekli da je "prolaz do Kosova moguć kroz alternativni put kroz šumu". 

Tiberiju je objavio i fotografije na kojima se vidi mesto gde je ukraden njegov "audi", a navodi da je ukraden još jedan "niže niz put", kao i da je jedan BMW oštećen. 


Kako je precizirao za B92.net, dva "audija A4" su ukradena 30. decembra, a još dva vozila su iste noći obijena, ali "lopovi nisu uspeli da ih upale". 

Tiberiju navodi da je od policije čuo da su još tri vozila ukradena tokom novogodišnje noći. 

- Nakon prve prijave policija je počela istragu, a zatim su... ukradena druga vozila. Nije ništa neuobičajeno da dolazi do krađe, ali zar nije bilo neophodno uvesti neke nove mere sigurnosti i prevencije nakon prve prijave - navodi on. 

Potvrde da je do višestruke krađe došlo tokom novogodišnjih praznika nema iz srpske policije, navodi B92, a kako im je rečeno, u novogodišnjoj noći jeste registrovana krađa automobila rumunskih tablica na Kopaoniku, ali samo jednog vozila. 

Takođe, prijavljen je i jedan pokušaj krađe automobila stranih turista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading