TEŠKA NESREĆA U ZRENJANINU: Automobil pokosio ženu na raskrsnici, preminula je na licu mesta!

Autor: Tanjug

Hronika

01.01.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreci koja se dogodila u Zrenjaninu na raskrsnici ulica Veselina Masleše i Patrijarha Pavla, saopštila policija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

Nesreća se dogodila sinoć oko 18 sati kada je vozač automobila "reno", iz okoline Zrenjanina naleteo na ženu-pešaka (44) iz Zrenjanina.

Ona je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Vozač automobila je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Nesreća koja se desila nekoliko sati uoči dočeka, potresla je žitelje ovog banatskog grada, koji ističu da je samo bilo pitanje kada će se na toj raskrsnici desiti neka tragedija.

- Pretužno! Ovo je već treća, četvrta saobraćajna nesreća na ovoj raskrsnici. Loše je osvetljena, a deca nam tuda prolaze. Nešto mora da se uradi po tom pitanju, bar da se stave ležeći policajci - kažu Zrenjaninci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading