INCIDENT NA DOČEKU U NOVOM SADU: Stranac teško povređen u vatrometu princa Karađorđevića

Autor: Blic, Republika

Hronika

01.01.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan strani državljanin teško je povređen tokom novogodišnjeg vatrometa koji je specijalno za doček Nove godine u Novom Sadu pripremio princ Đorđe Karađorđević.

RepublikaFoto: Tanjug

Kako zvanično kažu u Kliničkom centru Vojvodine povređeni strani državljanin M. K. je zbrinut u Intenzivnoj jedinici Urgentnog centra, pružena mu je sva neophodna medicinska pomoć i trenutno je stabilnog stanja.

- U pitanju su doboke opekotine od 15 odsto po većem delu tela nastale zbog vatrometa. Povređeni je pod stalnim nadzorom lekara – kratko nam je rečeno u KCV.

Kako nezvanično saznaje "Blic", moguće da je reč o kolegi princa Đorđa Karađorđevića Majku Noksu (Mike Knox) koji je sa njim dizajnirao vatromet.

Do incidenta je došlo neposredno nakon ponoći u strogom centru grada prilikom ispaljivanja vatrometa koji je aktiviran na krovu tržnog centra "Bazar". Tamo se nalazi i jedan noćni klub koji je bio prepun gostiju u novogodišnjoj noći.

Podsetimo, princ Đorđe Karađorđević se više od dve decenije bavi dizajniranjem vatrometa i dugi niz godina je nagrađivan kao inovator u tom poslu zajedno sa kolegom Majk Noksom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading