DEVOJČICA (13) IZ UŽICA POKUŠALA DA SE UBIJE: Popila kutiju lekova u školi, a u rancu krila nož

Autor: Informer, Republika

Hronika

29.12.2017

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenica (13) sedmog razreda OŠ "Stari grad" u Užicu pokušala je u sredu da se ubije u školi, popivši dve table lekova, koje je verovatno ponela od kuće. Devojčica je u teškom i polusvesnom stanju pevezena u užičku bolnicu, a lekari su joj isprali želudac i spasli život u poslednjem trenutku.

RepublikaFoto: pixabay.com

Incident se dogodio u popodnevnoj smeni, piše informer.

- Posle velikog odmora, devojčica je pitala nastavnicu da izađe sa časa i ode do WC-a. Rekla je da joj nije dobro i izašla sa drugaricom iz učionice. Ubrzo je drugarica, sva uspaničena, utrčala nazad u učionicu i rekla da ovoj nije dobro i da je pala u WC-u. Nastavnica je odmah otišla do WC-a i zatekla devojčicu u bunilu, u polusvesnom stanju - ispričao je sagovornik iz škole za Informer.

Na lice mesta brzo je stigla Hitna pomoć, koja je devojčicu odvezla u bolnicu, gde joj je ispiran želudac.

Učenica je provela noć u bolnici, sa majkom, i sada je van životne opasnosti.

Devojčica je kod sebe imala tri table, od kojih su dve bile potpuno prazne. Prema njenom ponašanju, pretpostavlja se da je dete počelo da pije tablete u sredu ujutru, pre nastave.

- Na prvom času je bila pospana, na drugom samo što je zaspala. To je čak primetila jedna nastavnica, pa ju je pitala zašto spava, a dete se samo trglo. Školski drugovi ispričali su da je u devojčicinim stvarima pronađen i nož, zbog čega se sumnja da je planirala da iseče vene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading