MIŠKOVIĆU UKRALI BMW

Autor:

Hronika

28.12.2017

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati lopov ukrao je jedan od skupocenih automobila Miroslava Miškovića, vlasnika "Delta holdinga". Njegov vozni park tako je ostao bez BMW iz serije 5, vrednog više desetina hiljada evra!

RepublikaFoto: Tanjug
Mišković na meti auto-mafije

Vode se na "Deltu"

Kako saznajemo, krađa se desila u poslednjih desetak dana. Automobil je bio parkiran u Rimskoj ulici u Beogradu, nedaleko od hotela "Srbija".

50 hiljada evra košta nov model ukradenog automobila

 

- Auto je parkiran sredinom meseca i tek početkom ove nedelje je primećeno da je ukraden. Kradljivac je na neutvrđen način obio ovaj luksuzni automobil, startovao ga i udaljio se u nepoznatom pravcu. U pitanju je BMW 520 sive metalik boje koji ima automatski menjač - kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Naš sagovornik objašnjava da se sva Miškovićeva vozila vode na firmu "Delta".

- Tako je i u slučaju ukradenog BMW, s tim što je on kupljen na lizing i još nije isplaćen - dodaje on i navodi da je krađu početkom ove nedelje prijavio radnik "Delte", a policija je nakon toga izdala potragu za nestalim automobilom.

Nov BMW 520, kakav je ukraden Miškoviću, košta oko 50.000 evra, zavisno od opreme, dok se ovi automobili stari pet godina u oglasima mogu naći za oko 25.000 evra.

Suđenje

Protiv Miškovića je nedavno počeo ponovljeni postupak koji se protiv njega i još 11 optuženih vodi zbog utaje poreza i zloupotrebe u putarskim preduzećima. On je 2016. godine osuđen na pet godina zatvora zbog pomaganja svom sinu Marku da utaji porez. Istovremeno, vlasnik "Delte" je oslobođen krivice za izvlačenje novca iz putarskih preduzeća. Apelacioni sud je ove godine potvrdio oslobađajući deo presude, ali je osuđujući deo ukinuo i naložio novo suđenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading