OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U "NANI" PRETUČEN U CZ!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

27.12.2017

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevan Dukić (22), kik-bokser koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Aleksandra Savkovića (27) ispred kluba "Nana" 17 decembra, napadnut je u pritvoru Centralnog zatvora.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Napadnut u CZ

Pritvorenik Ognjen I. nasrnuo je na Dukića tokom šetnje, ali su veći incident uspeli da spreče zatvorski stražari brzom reakcijom. Napad se, dogodio samo dan pošto je kik-bokser smešten u pritvor u Bačvanskoj ulici.

- Tokom jutarnje šetnje drugi pritvorenik Ognjen I. zaleteo se i udario Dukića. Stražari koji su bili u blizini odmah su dotrčali i razdvojili ih - otkriva izvor iz zatvora.

On navodi da se sumnja da sukob između dvojice pritvorenika traje odranije, iz perioda kada su obojica bili na slobodi.

- Kad je Dukić doveden u pritvor, niko nije znao da su oni u sukobu, niti da se uopšte poznaju. S obzirom na to da nisu uz istog krivičnog dela, tada nije bilo smetnji da borave u istom bloku, ali su posle ovog incidenta razdvojeni i više neće ići u isto vreme u šetnju - dodaje izvor.

Još nije isključena mogućnost da je ubistvo Savkovića ispred "Nane" neko naručio.

Inače, kik-bokser je bio hapšen u septembru jer je bio u "bentliju" koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading