POJAVIO SE SNIMAK KOJI ĆE REŠITI SLUČAJ UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ!

Autor: Republika

Hronika

23.12.2017

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru istrage, koju Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), biće rađeno i veštačenje video-snimka, koji je zabeležila kamera sa prodavnice u Borči.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Ubijena Jelena Marjanović

Prema rečima izvora, tokom policijske istrage pominjana su tri video-zapisa, i to jedan sa autobusa GSP-a, drugi sa kamere na kući meštanina Crvenke i treći iz kamere na prodavnici, ali se ispostavilo da je samo jedan od njih upotrebljiv.

- Snimak koji može biti od pomoći jeste onaj koji je zabeležila kamera sa prodavnice u Borči. Preostala dva snimka su izrazito loše rezoluzcije, tako da su praktično neupotrebljiva. Jedina kamera koja je zabeležila Marjanoviće 2. aprila 2016. godine nalazi se u naselju Borča, sa leve strane, na putu ka Crvenki. Veštačenjem tog snimka mogla bi se odgonetnuti misterija da li je tog dana Jana Marjanović, ćerka Zorana i Jelena, bila sa njima u automobilu, kada su se, prema Zoranovim tvrdnjama, zaputili na nasip u Crvenki - kaže sagovornik za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ivana

24.12.2017 01:29

treba za jelku.